1

Téma: Vosky Rex a Maplus

Ahoj. Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti se stoupacími vosky od zmíněných značek Rex a Maplus od Brika. Trošku jsem surfoval a narazil jsem na ně, tak bych rád věděl jestli je už někdo zkoušel a jak se osvědčily. Díky. Honza

2

Re: Vosky Rex a Maplus

Honcek napsal:

Ahoj. Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti se stoupacími vosky od zmíněných značek Rex a Maplus od Brika. Trošku jsem surfoval a narazil jsem na ně, tak bych rád věděl jestli je už někdo zkoušel a jak se osvědčily. Díky. Honza

Některé vosky Rex v kufru chybět nesmí a co se týče Maplus, tak hlavně parafíny, prášky a urychlovače doporučuji. Bohužel je ale velmi obtížné se k nim v ČR dostat.

3

Honcek napsal:

já mám pár HF (i když oni to označují High Aditive) vosků Briko ještě z doby před tou fúzí Maplus, tehdy to dovážel Luboš Lom a vosky Briko se daly objednat. Zkoušel jsem je spolu s HFky Toko a Swix a za určitých podmínek mi mezi HFky vycházely vůbec nejlépe, především kolem nuly za vyšší relativní vlhkosti.

4

Mára napsal:

Některé vosky Rex v kufru chybět nesmí a co se týče Maplus, tak hlavně parafíny, prášky a urychlovače doporučuji. Bohužel je ale velmi obtížné se k nim v ČR dostat.

Které konkrétně vosky od Rexu bys doporučil? Díky!

5

RaE napsal:
Mára napsal:

Které konkrétně vosky od Rexu bys doporučil? Díky!

Největší klasika od rexů je fialový, stříbrný a hnědý klistr, z tuhých je dobrej fialovej a modrej -2 - 0,5°C. Maplus má letos řadu tuhých a klistru, který jsou prej taky dobrý, ale je to z doslechu.

6

Dobrý den,již třetím rokem jsme výhradní distributoři produktů BRIKO-MAPLUS.Poku máte zájem o jakékoli vosky a jiné produkty této značky můžete se na nás obrátit.Veškeré kontakty najdete na www.maplus.cz.